onsdag, oktober 24, 2007

Gammalt och nytt

Ragazze gör det, Annes Food gör det också och Kinna gick ut med det igår. De fyller år. Har jubileum. Varma gratulationer och lyckönskningar!
Men det känns ändå lite sorgligt att jag inte har en aning om när Broccoli jubilerar. De första posterna på den här bloggen visar bara vilket datum jag flyttade hit från gamla Bloggi (18 april 2005). Förmodligen var väl födelsedatumet några månader innan dess.

Samtidigt som gamla bloggar firas, så antyds det saker om nya. Min gissning är att Lisa, Gitto och någon mer vininriktad person gemensamt kommer att börja sälja kurser och produkter via nätet, samtidigt som de roar och utbildar oss med sin doftande prosa.

Jag sällade mig i alla fall till marknadsunderlaget för den kommande bloggsatsningen och har nu svart på vitt (i ärlighetens namn var stapeldiagrammet i allsköns färger, men ändå) på att jag är en högst genomsnittlig läsare av Matälskaren.

4 kommentarer:

pipopp sa...

Men då kan du få ett litet grattis av mig, utifall att bloggen fyller idag. Annars får du se det som ett försenat grattis till förra årsdagen. :)

Det är strongt att hålla på så länge,att hitta något att skriva om utan att det blir om navelludd. Det är många bloggar som får pyspunka efter en tid.

görel sa...

Jag får be att stämma in och undrar lite stillsamt hur det kommer sig att jag inte har hittat hit förut. Men nu har jag gjort det, och jag hotar med att komma tillbaka!

Frida sa...

Åh, tack vad snälla ni är!

Görel, du får komma så ofta du vill.
Pipopp, du med såklart.

Maria sa...

Stort grattis oavsett när jubileet var!