Å hör sen!
Fy för nytänkande:
Nils Emil Ahlin avfärdar tv-recept som köttbullar med spiskummin, vitlök och mynta.
- Gud bevare mig väl. Köttbullar ska smaksättas med stekt och råriven lök, salt och vitpeppar, säger han.
Mer på Expressen.
Recept och rekommendationer, tycke och smak, nyheter och gammal skåpmat. Och en hel del svammel.
Fy för nytänkande:
Nils Emil Ahlin avfärdar tv-recept som köttbullar med spiskummin, vitlök och mynta.
- Gud bevare mig väl. Köttbullar ska smaksättas med stekt och råriven lök, salt och vitpeppar, säger han.
Mer på Expressen.
Upplagd av Frida kl. fredag, april 07, 2006
3 kommentarer:
Jag gillar Nils Emil. Han är så glad och käck jämt, men man får ändå en känsla av att han kan vara en riktig köksfascist... ;-)
ja man tar sig för pannan. Har han aldrig hört talas om att köttbullar är en väldigt internationell rätt? Huvudsaken är väl att folk gillar att laga mat.
Till smörgåsbordet kan jag nog hålla med om att jag gärna ser mina köttbullar gjorda på traditionellt sätt, MEN ska man ha köttbullar som middag så är det ju bara ROLIGT att testa både egna varianter och andra länders versioner, för som Clivia påpekar: Köttbullar är väldigt internatinellt!
Skicka en kommentar