måndag, februari 06, 2006

Otäkt?



Hittade det här på Vivo här om dagen (bilden är tagen med mobilkameran). Inget konstigt i sig kanske, om det inte vore för hållbarheten på 6 dagar(!)
Rå kyckling. Som färs. Med 6 dagars hållbarhet. Erkänn att det är lite läskigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar lite konstigt. Jag skulle använda färsen omgående som med all annan färs. Har du prövat kycklingfärs nångång? Lite tips kanske? Jag har aldrig prövat färs men äter mkt kyckling.

Frida sa...

Jag har faktiskt aldrig använt kyclingfärs. Men det finns en del recept därute.

På http://www.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=18179 finns recept på kycklingspett och på http://coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=36977 finns en paj med kycklingfärs, dijon och parmesanost.

På kronfågels hemsida kan du också hitta recept på kycklingfärs: http://www.kronfagel.se/recept.asp?search=1

Lycka till! Och tala gärna om vad du tyckte om att laga mat med kycklingfärs.

/Frida

Kinna Jonsson sa...

Jättebra inlägg! Ibland är det lite konstigt med alla hållbarheter.