Tagliatelle med stekt svamp, ruccola och parmaskinka
Jag fick champinjoner och ruccola över efter söndagens Cyberkock-lax. De fick ingå i en enkel pasta med italienska förtecken till Pavarottis ära.
Tagliatelle med stekt svamp, ruccola och parmaskinka
2 personer
1 paket färsk tagliatelle
färska champinjoner, putsade och skurna i kvartsbitar
ruccola
1 liten rödlök
parmaskinka
salt
peppar
olivolja
smör
Stek champinjonerna i smör, salta och peppra. Lägg ner den strimlade rödlöken precis när du stänger av plattan, så löken blir lätt tillagad.
Koka pastan i saltat vatten.
Lägg upp pasta, svamp, lök och ruccola på tallrikar. Ringla över olivolja, dra några tag på svartpepparkvarnen och toppa slutligen med parmaskinka.
Snabbt och gott!
Tagliatelle med stekt svamp, ruccola och parmaskinka
2 personer
1 paket färsk tagliatelle
färska champinjoner, putsade och skurna i kvartsbitar
ruccola
1 liten rödlök
parmaskinka
salt
peppar
olivolja
smör
Stek champinjonerna i smör, salta och peppra. Lägg ner den strimlade rödlöken precis när du stänger av plattan, så löken blir lätt tillagad.
Koka pastan i saltat vatten.
Lägg upp pasta, svamp, lök och ruccola på tallrikar. Ringla över olivolja, dra några tag på svartpepparkvarnen och toppa slutligen med parmaskinka.
Snabbt och gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar