torsdag, september 06, 2007

Tagliatelle med stekt svamp, ruccola och parmaskinka


Jag fick champinjoner och ruccola över efter söndagens Cyberkock-lax. De fick ingå i en enkel pasta med italienska förtecken till Pavarottis ära.

Tagliatelle med stekt svamp, ruccola och parmaskinka
2 personer

1 paket färsk tagliatelle
färska champinjoner, putsade och skurna i kvartsbitar
ruccola
1 liten rödlök
parmaskinka
salt
peppar
olivolja
smör

Stek champinjonerna i smör, salta och peppra. Lägg ner den strimlade rödlöken precis när du stänger av plattan, så löken blir lätt tillagad.
Koka pastan i saltat vatten.
Lägg upp pasta, svamp, lök och ruccola på tallrikar. Ringla över olivolja, dra några tag på svartpepparkvarnen och toppa slutligen med parmaskinka.

Snabbt och gott!

Inga kommentarer: