tisdag, november 07, 2006

My drug of choice

Inget pepprigt rödvin, ingen iskall öl, ingen klirrande gin med grapetonic, inte en halv ipren mot huvudvärk, och inte en enda alls av de enstaka "nu är jag förbannad, stressad och/eller har tidningslämning-marlborough lightsen". Inte ens en liten portion spaghetti vongole, eller en skiva rödrosa rostbiff.

Men när jag får höra "jaha, så du dricker kaffe?" med menande tonfall så svarar jag JA! Jag dricker kaffe. Och mina koppar är förmodligen betydligt större än de som livsmedelsverket rekommenderar.

I don't go broke, and I do it a lot.

6 kommentarer:

löksillen sa...

whoa..! Du är en sån rebell! Och dig kallade jag en bra förebild. Du måste sluta lyssna på Alice in Chains, de är uppenbarligen inga bra förebilder för dig!

Anna sa...

Och tänk på all god gorgonzola, brie och mozzarella.
Folk ska inte klaga på kaffeintaget utan snarare ömka oss.

Frida sa...

Lökis, ja det är bäst att du byter förebild omedelbart :-) Jag funderar till och med på att tona håret i en lite rödare nyans... Vem vet var det slutar.

Anna, jag mår som en prinskorv och behöver absolut inte ömkas. Snarare är jag glad över vilken enorm tur jag har har som över huvud daget är i den här situationen. Men liksom du betackar jag mig för kommentarer som bara ska ge dåligt samvete.

lökis sa...

Fattas bara det! Det vet ju alla att "rött hår och tallskog växer inte på god jord"!

Erik Mörner sa...

Du har väl sett nya Marlboro Wides?

"This is a shorter, but wider cigarette that provides smokers with a smoother, more rounded taste. It has been launched in an innovative and very attractive “lighter” pack."

Det måste väl vara slutet för kaffet? Antar jag...

Elisabeth sa...

Du vet väl att du inte får färga håret?
Chemicals are BAD, m'kay?

Tyckte att det var intressant att jämföra med fransyskan jag var ute och reste med nyligen, som var i femte månaden och sa "this is my only glass of wine for today".

Men hon rökte faktiskt inte.