torsdag, oktober 19, 2006

Veckans italienare

...eh. Mc Donalds är knappast italienskt va? E var tvungen att jobba och hade inte tid för kvällskurser idag. Och själv var jag inte på humör att restaurangäta på egen hand. Ärligt talat var jag sugen på att testa Smokey Lee, Donkens kampanjburgare med bacon och senapsdressing. Det sammanföll lyckligt med många burgarsugna kvällsjobbare där jag befann mig, och olyckligt med en mycket förvirrad kassörska på McD. Men till sist fick vi mat.

Slutsats 1: inte så illa för att vara clownmat.
Slutsats 2: det känns alltid roligare med klyftpotatis än pommes frites, men egentligen är frittarna godare.
Slutsats 3: onsdagslunchen bestående av Merguez och karljohanspasta på Bohem var oändligt mycket snyggare, smakrikare, fräschare, läckrare och bättre på alla sätt och vis. Och det är väl en himla tur.

Glöm nu inte Cyberkocken i helgen! Ingredienserna publiceras här i morgon vid lunchtid.

2 kommentarer:

MagerValp sa...

Har inte käkat på McD sedan midsommardagen för tre år sedan (gissa hur många öppna matställen det finns på midsommardagen?). Gav sådan avsmak att jag inte gått dit igen...

Fast igår lyckades vi faktiskt hitta något som var rejält mycket äckligare. Testade Persian Palace (uppe i Landala, Göteborg), som nyligen öppnat och ligger på vägen hem. En stor tom lokal bådade inte gott, men vi hade inga höga krav. Beställde tre persiska grytor för två, med lite olika röror som lät intressanta. Salladsbuffén var modell tråkigt lunchfik, fast med en twist - en svärm små flugor svävade ovanför. Vid det laget funderade vi allvarligt på att bara gå, men vi hade ju redan beställt. Maten kom in en liten stund senare, och smakade för jävligt. Tort, sönderkokt kött och linsröror som smakade unket.

Vi tog pliktskyldigt några tuggor från varje gryta, men inget gick att äta. Vi lämnade maten, betalade och gick.

Resterna av de stuvade makaronerna och några köttbullar smakade himmelskt när vi kom hem.

Kinna sa...

Halloj där. Väntar på ingredienserna för jag tänkte se om jag kan handla på vägen hem. =)