måndag, oktober 31, 2005

E du Gooh eller?

Jag har fortfarande inte varit på Gooh själv. Men tack vare Erik på jobbet har mina Gooh-kunskaper ändå förbättrats. Nu vet jag till exempel att maten man köper inte är akut färskvara, som jag trodde, utan den håller ganska länge. Dessutom piper den för att tala om när den är färdigmicrad!
Väldigt spännande tyckte vi och stod som fastnaglade framför micron alla fyra minuterna som matlådan snurrade runt därinne.

Min Att-göra-lista börjar bli lång. Inte nog med att jag inte köpt mat på Gooh, jag har heller inte besökt Chez Albert än. Det närmaste jag har kommit är att gå förbi ett söndagsstängt Delicatessen chez Jean Yves. Ja och sen har vi ju Stockholms chokladfabriker som väntar på besök, brunch på Hasselbacken som ska klaras av, middag på Oaxen... Tur att jag inte har nån deadline.

3 kommentarer:

Elin sa...

precis, jag tror de kan hålla upp till sex veckor i kylskåpet oöppnade, det är däremot inte fryst mat utan ligger i färska förpackningar :)
Så du kan ha flera nödlådor på jobbet :)

Frida sa...

Jag läste innehållsförteckningen på en av lådorna idag och den var så himla trevlig. Grädde, palsternacka, vitt vin och saffran i stället för emulgeringsmedel si och smakförstärkare så.

Anonym sa...

Supergod mat med mycket nyckelhål. Testa desserterna, gudomliga! Gooh! har en egen konditor som gör dessa (han gör fö också nobeldesserter). Till maten köper jag ört och björkvatten.