Oj vad roligt det är att gifta sig. Det rekommenderas varmt! Så småningom kommer lite mer detaljer och kanske några bilder, men just nu nöjer jag mig med att dela med mig av vår bröllopsmeny. Bilden föreställer det gräsliga brudparet vi hade högst uppe på tårtan. Men plastbruden är i alla fall rödhårig, precis som jag.Förrätten och varmrätten kom från min och min mans(!) favorit Dala Husby Hotell. Tårtan kom från Wienerkonditoriet i Hedemora. Vi var helnöjda, och jag tror att våra gäster också var det. Men trots den goda maten var det nästan den goda snapsen som fick mest beröm, även av dem som "egentligen inte gillar snaps" (hur några sådana nu letat sig in i vår bekantskapskrets). Hemkryddad enligt gammalt recept av världens bästa H. Meny:
Kryddrimmad lax
med krämig gräddfil smaksatt med anjovis
samt kavringsströssel
Carlsbergs Hof
Falu Brännvin
Bogstek från Domta gård, med stekt äpple och ingefärssky
samt potatispuré och grönsaker
Periquita
Bröllopstårta med chokladtryffel och hallonmousse
Kaffe
Avec: Punsch, konjak, gräddlikör eller whisky
Lite senare på natten dukades det fram hårt och mjukt bröd, ost, korv, skinka, grönsaker, Gustafskorv och räksallad. Det slank också ner.