Broccoli

Recept och rekommendationer, tycke och smak, nyheter och gammal skåpmat. Och en hel del svammel.

tisdag, december 25, 2007

Den goda maten

›
De flesta år äter man ett par julbord innan det är dags för det riktigta, på självaste julafton. Ibland är det nästan risk för att man hinne...
3 kommentarer:
torsdag, december 20, 2007

Salt älg kom i form

›
I dessa färsskandalomsusade dagar skadar det inte att ha lite älgfärs hemma. Det hade vi och slog till på en färsversion av ett lyxigt älgfi...
tisdag, december 18, 2007

Rimmat till jul

›
För länge sen skrev jag att jag skulle på Thanks giving-middag och äta kalkon. Det var jag också, och kalkonen var fantastisk. Den kloka Blo...
tisdag, december 11, 2007

Jodå jag lever

›
Jag lever och har, bortsett från en och annan nysning, även hälsan. Dock inte tack vare lunchen jag åt igår. Den biff Rydberg som Bohem hade...
3 kommentarer:
torsdag, november 22, 2007

Rimmad oxbringa med senapssås och gröna bönor

›
Att man äter rimmad oxbringa så sällan är verkligen ett mysterium. Köttet blir fantastiskt sönderfallande mört och ljuvligt gott. Och tillbe...
6 kommentarer:

Förkylningsyra

›
Förkylningar är trista saker. Man blir orkeslös och maten smakar tråkigt. På den ljusa sidan är att den milda osten (svecia om jag minns rät...
måndag, november 19, 2007

Kärlek

›
Rimmad oxbringa som faller sönder på tungan. Recept kommer.
torsdag, november 15, 2007

Fly mig en gris

›
Fly mig en gris så jag kan laga Per Morbergs dallrande möra revbenssida (Per Morbergs recept, jag vill inte åt kapten Viggos lekamen). Tv4 ...
1 kommentar:

Jag är tafflig

›
Veckans Taffel-brev har dumpit ned, och jag känner mig ovanligt tafflig. Jens salamigryta åt jag på tjejmiddag i lördags och salami och h...
onsdag, november 14, 2007

Note to self

›
Om en liggande flaska rapsolja har fastnat bakom ett kilo oxbringa i kylen, försök inte dra loss flaskan så att korken lossnar och du får en...
5 kommentarer:
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Frida
En kaffeberoende internetmissbrukare som står vid mikron och drömmer om avsmakningsmenyer och som anser att recept är till för att förvanskas.
Visa hela min profil
Använder Blogger.