måndag, januari 02, 2006

Bra början

Julen har varit god och nyåret likaså. Efter en stunds bloggvila finns det mycket att skriva om rådjursstekar, nyårsmenyn, receptet på snittarna med parmaskinka och fikonsalsa som jag utlovade redan i höstas. Och såklart, pizzan dagen före julafton.

Men först detta. För vad kan vara en bättre blogg-början på det nya året än ett omnämnande i Aftonbladet? Kolla in detta.

7 kommentarer:

  1. Anonym7:00 em

    Grattis!
    /Linus

    SvaraRadera
  2. Anonym7:50 fm

    Bästa reklamen för Fridas frilansfirma? Hoppas året fortsätter lika bra!
    /Julia

    SvaraRadera
  3. Anonym9:09 fm

    Åh vad kul! Lycka till med frilansandet! Egen är bäst :)
    /Fru Tård

    SvaraRadera
  4. Anonym2:55 em

    Wow! Då får man passa sig för vad man skriver.
    F och jag vill ha tryffelkurs av dig till nästa jul f.ö.

    Min mor gjorde samma misstag med chokladen på sina tryfflar och blev mycket imponerad när jag visste vad det berodde på...

    /E

    SvaraRadera
  5. Kul att vara till nytta. Frilansandet är just nu lidande av att jag sitter och surfar runt på matbloggar i stället... Borde ta tag i saken och ringa upp en intervjuperson. Men tack för uppmuntran!

    SvaraRadera
  6. Gud vad kul! :-)))

    SvaraRadera
  7. Anonym11:03 fm

    Mycket imponerande
    /Tård

    SvaraRadera