Dala-Husby revisited
Avsmakningsmenyn förtjänar en egen postning:
Cava
Hembakta minibaguetter, små pomeransbröd och bitar av knäckebröd med ekologiskt smör, getostcreme och örtsalt
Enbärsskum med bitter granité samt regnbågsrom
Kryddpepparrimmad regnbåge med gelé på rödkål, samt glass smaksatt med mörk sirap
Pocherad färsk pilgrimsmussla med len blomkålspuré, vit chokladsås och sevruga-kaviar
Kumeu River Chardonnay 2004
Svensk havskräfta med palsternacka, havskräftskum och syrlig reduktion samt chips av blåstång
Seresin Sauvignon Blanc 2003
Anklever med rökt ål i äppelgelé samt bakad rödbeta
Woodstock Sweet Botrytis
Grön ärtpuré med långkokt fläsksida
Stekt lax med variation på kål samt rårörda havtornsbär, serverad med buljong
Riesling Cuvee 2004
Granité på grönt te och gurka, serverad med citronpulver
Brässerad oxsvans med rotselleripuré samt stensopp, stekt lök och svampskum
Une et Mille Nuits 2002
Kvibille gräddädel med katrinplommon, maskroshonung och mûsli
Jordgubbar med mjölk
Färskostbavaroise på getmjölk med nyponconsommé, nyponsorbet och mandel
Heidi Schröck Beerenauslese 1999
Citrusgelé, mjölkchokladkräm samt glass smaksatt med brynt smör med kryddströssel
Mandelkorg med citruskräm och hallon
Chokladkola Vahlrona Manjari med apelsinkryddad gräddfil
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar