måndag, februari 06, 2006
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Recept och rekommendationer, tycke och smak, nyheter och gammal skåpmat. Och en hel del svammel.
Hittade det här på Vivo här om dagen (bilden är tagen med mobilkameran). Inget konstigt i sig kanske, om det inte vore för hållbarheten på 6 dagar(!)
Rå kyckling. Som färs. Med 6 dagars hållbarhet. Erkänn att det är lite läskigt.
Upplagd av Frida kl. måndag, februari 06, 2006
3 kommentarer:
Verkar lite konstigt. Jag skulle använda färsen omgående som med all annan färs. Har du prövat kycklingfärs nångång? Lite tips kanske? Jag har aldrig prövat färs men äter mkt kyckling.
Jag har faktiskt aldrig använt kyclingfärs. Men det finns en del recept därute.
På http://www.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=18179 finns recept på kycklingspett och på http://coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=36977 finns en paj med kycklingfärs, dijon och parmesanost.
På kronfågels hemsida kan du också hitta recept på kycklingfärs: http://www.kronfagel.se/recept.asp?search=1
Lycka till! Och tala gärna om vad du tyckte om att laga mat med kycklingfärs.
/Frida
Jättebra inlägg! Ibland är det lite konstigt med alla hållbarheter.
Skicka en kommentar