Nyårsmeny
Crostini med philadelphiaost, parmaskinka och fikonsalsa
Crostini med calamataoliver och parmesanost
Rotari Reserva
Creme Ninon (eller ärtmos för den som vill...) med oststänger
Alexandre Bonnet Grande Réserve Brut
Lammstek med rödvinskokta linser och blomkålspuré
serverat med parmesanstekt sparrispotatis
serverat med parmesanstekt sparrispotatis
Periquita
Hallonsufflé med vaniljglass och varma hallon
Asti Cinzano
Fördrinkstilltuggen och huvudrätten är direkt hämtade ur olika nummer av Allt om mat. Förrättssoppan tillagades enligt ett recept från en matlagningskurs som E gick med sitt jobb en gång, och dessertsufflén kommer från Malins mat.
Oooh, låter smaskens alltihopa. Men jag är speciellt intresserad av de rödvinskokta linserna. Finns det möjlighet till att man kan få ta del av receptet?
SvaraRaderaDet finns det absolut. Ska försöka få upp det under veckan.
SvaraRadera