Bra början
Julen har varit god och nyåret likaså. Efter en stunds bloggvila finns det mycket att skriva om rådjursstekar, nyårsmenyn, receptet på snittarna med parmaskinka och fikonsalsa som jag utlovade redan i höstas. Och såklart, pizzan dagen före julafton.
Men först detta. För vad kan vara en bättre blogg-början på det nya året än ett omnämnande i Aftonbladet? Kolla in detta.
7 kommentarer:
Grattis!
/Linus
Bästa reklamen för Fridas frilansfirma? Hoppas året fortsätter lika bra!
/Julia
Åh vad kul! Lycka till med frilansandet! Egen är bäst :)
/Fru Tård
Wow! Då får man passa sig för vad man skriver.
F och jag vill ha tryffelkurs av dig till nästa jul f.ö.
Min mor gjorde samma misstag med chokladen på sina tryfflar och blev mycket imponerad när jag visste vad det berodde på...
/E
Kul att vara till nytta. Frilansandet är just nu lidande av att jag sitter och surfar runt på matbloggar i stället... Borde ta tag i saken och ringa upp en intervjuperson. Men tack för uppmuntran!
Gud vad kul! :-)))
Mycket imponerande
/Tård
Skicka en kommentar