Still standing
Jag har inte lagt ner bloggandet. Bara haft lämningsvecka på jobbet.
Uppdatering:
Fetaost måste numera tillverkas i Grekland för att få kallas feta. Det betyder att vi som bara köpt grekisk feta förut också inte behöver läsa lika noga på paketen.
Äggula får, ja, nej, jo fortfarande ätas rå till pytt i pannan.
Wallenbergare finns fortfarande på var och varannan fredagslunchmeny
Har en svag och obekräftad känsla av att inälvsmat är på väg uppåt.
För övrigt kan jag dela med mig av min nyvunna kunskap: En "Turducken" är en urbenad kalkon fylld med en urbenad gås som i sin tur är fylld med en likaledes urbenad kyckling. Tillagningstid: minst några dagar varav omkring 13 timmar i ugnen. Kanske något att trotsa fågelinfluensan med?
5 kommentarer:
Räknar kallt med att du bjuder på Turducken när vi ses nästa gång.
:-O
En bekant till mig dödade en svan från Linköpings svandamm en gång - men den var svår att helsteka sa han för den var för stor för en vanlig hushållsugn.
Kanske lika bra det, så inte alla börjar gå runt och klubba svanar.
Jag tror den dödats medelst bil, av misstag, och att killarna passade på. Men i alla fall.
Tur att den dog. En förbannad svan verkar inte vara att leka med.
*nynnar filmmusiken till Fåglarna*
Skicka en kommentar