tag:blogger.com,1999:blog-13957425.post185977092354411930..comments2023-08-03T16:56:04.302+02:00Comments on Broccoli: Mycket frestande i mormors bersåFridahttp://www.blogger.com/profile/10535441920288166143noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-13957425.post-3262754409595676922007-10-31T10:40:00.000+01:002007-10-31T10:40:00.000+01:00Nej fula avstavningar är inte heller bra.Själva fe...Nej fula avstavningar är inte heller bra.<BR/>Själva fetningen har jag däremot ingenting emot, tycker det är bra att berättartexterna är lätta att urskilja från recepten.Fridahttps://www.blogger.com/profile/10535441920288166143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13957425.post-55149696877097408912007-10-31T08:04:00.000+01:002007-10-31T08:04:00.000+01:00Tack för att du kom och tack för din recension. Ja...Tack för att du kom och tack för din recension. Jag håller med dig i det du skriver såtillvida avstavningen för det var något som vi diskuterade men bestämde att inte ha. P g a tidsbrist. Fula avstavningar tyckte vi var värre än avstånden (som inte heller är snygga) och en runda till med korrläsaren gick inte. Den feta stilen är nog mest en smaksak. =) Kul att du hittade tårtan med rödvin. Den är min favorit. Vi ses nästa fredag.Kinna Jonssonhttps://www.blogger.com/profile/03371326021986922712noreply@blogger.com