tag:blogger.com,1999:blog-13957425.post116794761896231970..comments2023-08-03T16:56:04.302+02:00Comments on Broccoli: MiddagenFridahttp://www.blogger.com/profile/10535441920288166143noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-13957425.post-48818490335836831042007-02-02T08:55:00.000+01:002007-02-02T08:55:00.000+01:00Undrade faktiskt lite över hur de valde ut deltaga...Undrade faktiskt lite över hur de valde ut deltagarna. <br /><br />Jag har lagat mat medan gästerna sitter hungriga bredvid. En gång fick jag tom springa iväg en sväng för att köpa mjölk till potatismoset.Fridahttps://www.blogger.com/profile/10535441920288166143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13957425.post-1168417172715197032007-01-10T09:19:00.000+01:002007-01-10T09:19:00.000+01:00Det där att tonfisken måste varit kall tänkte jag ...Det där att tonfisken måste varit kall tänkte jag också på! Satt och väntade på att någon av gästerna skulle kommentera det, men icke. <BR/><BR/>Timingen är onekligen något av det svåraste när man bjuder på middag. Har serverat såväl halloumiost som skosulor, torra förkrympta potatisklyftor och hängiga salladsblad innan jag insett vikten av rätt timing! Och fler fadäser lär väl komma!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-13957425.post-1168183516765328402007-01-07T16:25:00.000+01:002007-01-07T16:25:00.000+01:00Lite kul. Matblogg.se-Niclas skulle varit med, men...Lite kul. Matblogg.se-Niclas skulle varit med, men produktionsbolaget tyckte han var för "tråkig". Själv så nobbade jag det hela. :)Anonymousnoreply@blogger.com